Detta är en vecka där vi på Training Season landar i det som hänt och avslutar 2014 men också laddar upp och blickar framåt mot 2015. Därför tänkte vi idag berätta om just 2014 och sedan på onsdag blicka in i 2015 för att sedan avsluta vecka med en julhälsning.

IMG_0114Niclas sa såhär när vi frågade honom om 2014
”2014 kommer alltid vara ett år jag kommer att mina lite extra. Det var året då Olof Ekfeldt bestämde sig för att bli en del av verksamheten och med honom kom sedan utvecklingen som tog oss från att bara vara jag till 5st fantastiskt kompetenta tränare och terapeuter. 2014 är det är då vi fick både behandlingsrum och gymlokal på Lugnet i Falun, vilket gav oss än större möjligheter att hjälpa våra klienter och föreningar att prestera och ta hem guld.” 

Ja 2014 har varit ett magiskt år med SM-guld, division avancemang, över 20 privatpersoner har nått sina stora mål och än fler har fått ta sig ett steg närmare sina. Det är ett år då vi växt otroligt fort, effektivt och med absolut bästa kvalité. Vi kan inte vara något annat än stolta och glada över både vår egen prestation och alla våra föreningar och klienters.

2014, ett riktigt guld år av prestationer

Training Season1