Idag är en liten speciell idag. Idag har jag nämligen drivit Training Season, min lilla bebis, i 5 år.

bild

Idag är det exakt 5 år sen jag startade detta företag och mycket har hänt kan man lugnt säga! På 5 år har företaget hunnit gå från att vara ett helt utomhusbaserat företag med ett starkt fokus på funktionell styrka, till att jobba med uthållighetsträning, lagidrott och styrketräning både inne och ute.

På 5år har mycket också varit sig likt. Loggan har aldrig förändrats, inte namnet heller. Jag jobbar än med det funktionella och naturliga för kroppen. Jag hjälper fortfarande klienter att nå sina mål oavsett om det är viktnedgång eller att springa ett marathon.

På 5 år har detta företag lärt och gett mig otroligt mycket. Jag har haft nöjet att få träffa och jobba med fantastiska personer. Fått se resor från tv-soffan till inbiten hälsomänniska.

På 5år har mycket hänt med mig också. Kan idag lugnt erkänna att jag gjort mängder med misstag längst vägen. Allt ifrån olönsamma projekt till marknadsföringstabbar. Men jag har lärt mig. Om 5 år kommer jag förmodligen har gjort massor med nya misstag men jag kommer att ha lärt mig.

262373_10152117014330434_1788165787_nNär jag tänker tillbaka på dessa 5åren och allt som hänt, alla kunder, företag, föreningar, och försöker hitta vad som varit bäst finns det inte bara en sak. Det som varit bäst är faktiskt resan i sig. Jag får vara med i en bransch som ständigt förändras, som än är ung fastän lika gammal som antiken.
En bransch där marknadsföring och ekonomiska muskler ibland tar övertaget över sanningen. Något som sedan sakta men säkert bryts ner av dem som ser igenom lögnen.

Om 5 år vet jag inte vart jag är. Men just nu kan jag säga att denna resan kommer att fortsätta för jag har alldeles för roligt för att sluta.

Men viktigast av allt av på dessa 5 år är ändå tack.
Tack till alla er som trott på mig och det jag gör!
Tack till alla er som inte trott på mig, ni har motiverat mig med!
Tack till alla er som varit med, som jag fått nöjet att träna, inspirera, motivera och provocera!
Tack till alla er som hjälpt mig med saker jag inte förstått och inte kunnat!
Tack till alla er som varit där när det varit som tyngst
Tack till alla er som varit där när det varit där!

Tack till alla er som varit med på denna resan såhär långt!

Tack!