Två av de uppdrag Niclas har hos föreningar är nu slut för säsongen. En kort vila väntar nu för honom innan försäsongen drar igång igen men det hindrar inte Niclas riktigt för att blicka framåt och njuta av de segrar som blev under säsongen.

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte älskar att vinna. Att vinna är beroendeframkallande och allt blir mycket enklare när man vinner. Men på ett personligt plan är det långt ifrån guld och segrar som motiverar mig mest. Det som motiverar mig mest är att se hur varje individ utvecklas till nya nivåer. Att få vara med på den resan och påverka den resan är magiskt. Guldet och segrar är själva tricket men utvecklingen är magin. Det är nämligen magin som gör hela tricket.

Iår har jag fått se många utvecklingar och att se hur dem glänser och blommar ut när det verkligen betyder som mest. Den lyckan jag kan leva länge på

FullSizeRenderNiclas Mårtensson