För sju år sedan valde jag att flytta ifrån all trygghet till Båstad för studier. Att jag skulle fastna helt här uppe var inget jag direkt tänkte på de. Att dessa sju åren skulle ge mig så otroligt mycket var inget jag tänkte heller när jag satte mig med ett flyttlast en tidigt måndagmorgon och åkte till Båstad för första gången. Under dessa sju åren har jag fått fantastiska vänner, arbetskollegor, kontakter, erfarenheter, kunskaper och så mycket mer som aldrig kan sammanfattas i ord.

Med en panikskräckunderbarkänsla sitter jag här nu, redo för nästa steg. I våras kände jag att jag nått en nivå som var otroligt men jag ville bli bättre, klokare, mer erfaren och ända sätter att bli det är att sätta sig i nya situationer och samla på sig nya kunskaper och erfarenheter, vilket är precis vad jag bestämde mig för att göra. Efter många timmar sökande, ansökande och grubblande sökte jag in till ett fåtal utbildningar. På fredag lämnar jag mitt underbara Bjäre i tre år för studier på högskolan i Falun på idrottstränarprogrammet med inriktning prestation. Jag ska bli jävligare på det jag redan är jävlig på.

Företaget kommer självklart att vara kvar med allt vad det innebär. Att sluta med föreläsningar, träningar, events och resor går bara inte. Men nu är det tre år som gäller där allt fokus läggs på att bli bättre, slipa mina kunskaper, erfarenheter, lära sig massa nytt. Det ska bli fantastiskt och denna chansen får jag nog aldrig igen. Det är nu jag är sugen på att göra detta och därför gör jag det nu även om det känns tungt att lämna allt här hemma, vänner, familj, kontakter, kollegor, det trygga men det är det värt. Värt för att få växa, utvecklas och för att få förverkliga sig själv.