Idag är en sådan dag där allt har gått i ett. Och än gör. Tiden verkar flyga förbi fastän ens to-do-list inte verkar minska. Ändå har jag fått gjort massor kan jag lova. Handling på min forskning, labbtester, studerat, mailat, umgåtts med vänner, planerat träningar, möten, föreläsningar. Ja gud vet allt!

Fastän jag kan titta tillbaka på allt jag redan klarat av idag men dagen känns ändå tuff. Det blir inte lättare av att jag känner hur starkt hela min kropp är, nästan. Jag känner hur starkt min psyke är, suget börjar återvända, mitt energisystem känns trimmat. Men så är där den lilla detaljen att mina ben är så trötta att springa inte ens kommer på tal.

En dag som denna så svider det lite mer. Det är en tuff dag. Men beviset finns redan framför mig. Det går. Jag mår bra, jag har klarat av massor redan och det tänker jag vara stolt över när det nu är dags att hålla kväll! Tänker Du med vara stolt över det du klarat av idag?