Jag har sedan länge vetat att Eldorados produkter varit mer än tveksamma men när jag såg detta fanns det verkligen ingen tvekan längre. Dem har verkligen lyckats. Lyckats med att ta fram en produkter men så många fel i sig att den ens får heta vad den heter borde vara olagligt.

bildmatDenna produkt som heter ”mat” är det längsta ifrån det som jag någonsin stött på. Detta ska alltså vara matlagningsgrädde. Grädde i sig brukar som bäst bara vara pastöriserad och tagen ifrån mjölken från kor. Men i denna härliga ”mat” har dem blandat i vegetabiliska oljor. Inte vilka som helst sen utan några av dem bästa, palmolja bl.a. Denna oljan är inget som borde vara nära, och än mindre i en mänsklig kropp. För att sen göra det hela lite bättre har dem sen toppat av denna underbara mix med några fina e-nummer(kemikalier) och guarkärnmjöl.

bildinnehållBut wait, it gets better… SOCKER. Jajemän dem har hällt i socker i ”maten” med. Så när folk sen använder denna produkter får dem inte bara i sig en massa oljor som människor aldrig ska ha i sig, trevliga kemikalier från industrier och labb, nej vi ger det lite sötma med hjälp av socker.

Socker och fett är den bästa kombinationen man kan ha när man vill lägga på sig fett. Men vem vill och behöver egentligen det direkt i dagens samhälle?
Men det finaste har dem sparat till sist. Skulle man smaka på denna produkt skulle det säker smaka värre än apa, så därför har dem kastat, hör och häpna, gräddarom så det faktiskt ska smaka grädde.
Pricken över i:et så att säga