Det finns många saker som inspirerar mig, motiverar och driver mig. framåt, ini nya synsätt, reflektioner, till utveckling. Det kan vara allt ifrån händelser, situationer men viktigast av allt, andra människor. Vanliga människor som gör ovanliga saker, extra ordinära handlingar. Det svåra med dessa personer är dock att dem oftast är långt borta, svåra att ha kontakt med. De handlingar dem gjort är ofta den enda sak man kan ta på och få inspirationen och motivationen ifrån.

Men jag är lite mer ovanlig när det kommer till just detta. Jag är inte extraordinär eller ovanlig. Säkert kan jag uppfattas som det av en del som läser, ser , hör och får uppleva det jag gör. Men för min del är det att jag faktiskt har kontakt, än mer har möjligheten att få prata med en av de största inspirationskällorna i mitt liv.

Jonas Colting. Detta är en bild då han och jag träffades för första gången. Sedan dess har vi haft kontakt på olika sätt. För er som inte känner Jonas så är han själv triathlet, på dem längre distanserna. Han är en av dem som fick mig att börja med just triathlon.

Jag har två gånger haft förmånen att få lyssna på hans föreläsning. Senast i Falun. Det är alltid lika speciellt när jag träffat Jonas. Han säger dem små sakerna som får en att bli extra taggad att fortsätta göra det man gör. Fortsätta kämpa, fortsätta utmana, ha tålamod. Jag är väldigt tacksam och glad för att jag har den kontakt jag har med Jonas.

Anledningen till att jag skriver om detta är just inspiration, än mer inspirationskällor. Vi har alla en massa olika och det ska vi ha. Vi behöver dem för dem hjälper oss alla att göra just det, gå vidare, framåt.