Hej min älskade

Jag vill egentligen bara tacka dig för allt du gör och står ut med. Du har hängt med mig på allt sedan dag ett. Jag får göra det jag drömmer utan att du protesterar speciellt ofta. Du gör alltid ditt bästa för mig och sliter för mig i vått som torrt. Jag är ledsen att jag inte säger tack oftare till dig men du ska veta att jag älskar allt du gör för mig.

Jag vet att du kommer kämpa till döden för mig, hela vägen. Visst säger du ifrån ibland när jag har haft för mycket, för länge ibland, och tvingar mig att ta lite vila och semester. Jag kanske inte alltid tycker om dig då men du gör det för du vill mitt bästa och det älskar jag dig för.

Du begär sällan något tillbaka, faktiskt så säger du väldigt sällan något högt och tydligt till min men jag försöker att lyssna på alla dina små pikar och signaler. Jag lovar att jag ska fortsätta kämpa och vara tacksam för dig, visa att jag älskar dig. För du älskar mig oavsett vad jag gör och kämpar alltid för mig.

Jag vill bara säga tack min kropp för att du alltid är där för mig oavsett vad jag utsätter dig för. Det älskar jag dig för.