Jag har i under min än korta tid i Falun träffat många fantastiska personer. Personer som jag vet kommer vara kvar i mitt liv en lång tid. Personer som har och kommer påverka mitt företagande på olika sätt. Nya vänner, bekanta, kontakter. En kort tid men mycket har redan hänt.

En av de personer jag håller nära mig just nu är Emilie ”Pemlan” Malmqvist. En riktigt ball tjej som precis har fått vara med om något fantastiskt. Läs mer om det hela här!

Att få ta det man älskar och samtidigt veta att det man älskar nu får påverka andra, förbättra det för andra, hjälpa andra. Man kan nog inte sätta ord på det. Det närmsta jag kan komma är alla de klienter jag hjälpt, stöttat, tränat och puschat till deras resultat. Från tv-soffan till målgång på en tävling. Det är otroligt givande men detta, detta som Pemlan fått uppleva tror jag aldrig ens jag kan börja att förstå.
Har redan suttit timme in och timme ut, hört henne berätta, visa, förklara. Fått se hur hennes minnen börjar spela upp sig framför ögonen. Ändå kan jag inte ens börja att förstå, ens känna det hon fått känna och uppleva. Tror inte riktigt hon själv vet hur hon ska förklara det fullt ut. Mycket för att det kanske nog inte går.

Men att få känna den glädjen. Vet att det man älskar att göra nu har påverkat så många andra till något bättre förhoppningsvis är en glädje som man kan bära med sig hela livet.