Man säger att ett gott skratt förlänger livet. Livsmedelsverket har nog både förlängt och förkortat mitt liv med många år tack vare alla uttalande dem gör.

Deras korthus håller på att falla mer och mer nu senast kom denna rubriken på löpsedeln

Läste aldrig tidningen men rubriken i sig bara älskar jag. Däremot fick jag artikeln av en vän länkat till mig på nätet och en större komedi från livsmedelsverket kan man ju bara leta efter! Ni hittar artikeln här
Livsmedelsverket som vi alla vet vill att vi ska äta mer av de vegetabiliska fetterna och oljorna. Dem promotar alla smör som består av detta, t.ex. becell.
Roliga i artikeln tycker jag är att man från forskares håll och med journalistik hittat att de företag som tar hit den fantastiska olja även transporterar kemikalier i samma tankar, som faktiskt kan vara farliga för oss människor.

Man visar och beskriver även hur dessa oljor som är flytande helt plötsligt blir fasta genom kemiska processer. Resultatet blir en brun gegga som man kastar i mer kemikalier för att den ska bli färglös och smaklös för att sedan ha lite mer kemikalier så det blir gult. Men bäst av allt, man kastar i smörarom så det ska SMAKA smör! Är det bara jag som hör komedin i detta? Är det bara jag som skrattar och kan läsa hur livsmedelsverket lögner, minst sagt tveksamma argument faller?

När man läser artikeln ovan kan man ju faktiskt läsa hur dem säger en sak för att sedan säga emot sig i vad dem precis sagt i nästa stycke?

Jag skrattar och njuter! Hur man ens kan tro att kemister vet bättre än miljoners års av evolution är för mig galet, skrattretande. Jag tackar livsmedelsverket för detta skratt och hoppas dem bjuder på ett nytt inom kort. För vad dem inte verkar inse är att folk nu börjar vakna, skita i dem , gå ifrån dem. Mycket tack vare sådana uttalanden, kommentarer och inlägg. För att inte tala om det korthus som skulle vara en svensk stolhet i folkhälsan men som bara drivit den till botten. Tack!