När jag nu sitter och skriver mitt första inlägg här idag så sviker strömmen mig titt som tätt, en riktigt höststorm har dragit in över Sverige idag. Regnet slår emot mina fönster här hemma och vinden verkar vara fast beslut om att slita av taket på huset.

Anledningen till varför jag startat denna blogg är väldigt enkel. Jag gör det främst för min egen del att ha en plats att skriva hur min träning går, kosthållning, förberedelser etc. Jag har nämligen bestämt mig för att i sommar blir det triathlon för första gången! Har aldrig varit en simmare och låt oss bara säga att cykeln inte varit min bästa vän heller. Det är egentligen bara 33% av hela tävlingen jag har med mig och det är löpningen. Men sommaren är än en bit bort och en hel del träning återstår.

Jag kommer här på denna blogg berätta om min träningen, min kosthållning allt fram till den stora dagen. Vad nästa mål blir efter det får vi se men planerna finns redan.