Då var man precis hemkommen från fitness festivalen i Göteborg. Då man nu känner en del personer i branschen träffar man många roliga kontakter och utställare på sådana mässor.
Under festivalen hittade man massa roliga utställare så som trx, under armor, eleiko, Life fitness och många fler! Fick en rolig pratstund med några tävlande man känner också, dock vet jag inte hur det gått för dem idag men se får man säkert reda på snart via Facebook.

Roliga är förr något år sedan var man helt inne på spåret att börja tävla inom fitness och man åt en jäkla massa pulver för att bli större och starkare, idag vet man bättre och man vet vad man äter och tar för att bli friskare. Kul är däremot när man går runt i hallen luktar det nästan bara testosteron, svett, kreatin och proteinpulver.

Nu kan man lugnt säga att det är triathlon som gäller och tog ett nytt steg emot det idag genom första simträningen. Detta kan nog bli min tuffaste del! Mina ben och jag är inte riktigt vänner i seder läget än men de ska vi bli de kan jag lova!