För ett par veckor sen fick Niclas nys om en ny produkt på marknaden och som den prylfantast han är så var han bara tvungen att köpa en och testa om den verkligen var så bra i träning som dem själva påstod. Hör Niclas ord om Flipbelt.

Bild tagen från http://flipbelt.se

Bild tagen från http://flipbelt.se

Det värsta jag vet när jag tränar är utrustning och träningsredskap som inte funkar eller sitter kvar där dem ska. När jag är på gymmet eller ute och springer gillar jag att både kunna lyssna på musik och podcast men alla armhållare för mobilen som jag testat gör antingen en av två saker. Ett glider ner desto längre in i passet jag kommer eller Två lossnar helt.

När jag fick syn på flipbelt så kan jag villigt erkänna att jag tänkte nej, det funkar aldrig. Men sen läste jag vidare på deras hemsida och blev lite mer tveksam till om jag faktiskt hade rätt så i slutändan blev det ändå att jag beställde ett. Något jag inte ångrat en enda sekund!
Precis som utlovat så har jag nu sprungit och kört styrkeövningar av alla dess slag men än sitter det kvar. Inga skavsår, inget glidande. Lätt att placera om, att lägga i och ta ur saker. Det sitter där det sitter och man tänker knappt ens på det. Om jag var tvungen att säga något negativt om flipbelt så är det endast att det är lite bökigare att få på sig än en armhållare, men då har jag ändå gå så långt bort ifrån allt annat så det inte ens är nämnvärt!

Har du inget köp ett!

Niclas Mårtensson