Min ambition med mitt skrivande här på bloggen har alltid varit att skriva ett inlägg varannan dag. Något jag lyckats med väldigt länge, faktiskt redan från första dagen jag började skriva.

IMG_3195Men tider förändras. Hemsidan har fått sig ett lyft tre gånger sedan starten och en fjärde är på gång in. Så nu är det även dags för en förändring på bloggen. Jag tycker det är otroligt roligt att skriva, att få motivera, inspirera och provocera över 300läsare till olika tankar kring hälsa och prestation men även jag har 24timmar på ett dygn.

Oavsett hur mycket man planerar så måste man se sina begränsningar och tro på sin planering. Idag har jag så mycket att göra i min dagliga verksamhet att jag inte hinner skriva ett inlägg varannan dag, vilket också har märkts den senaste tiden.

Därför kommer jag numera att skriva tre inlägg på vecka istället. Inläggen kommer alltid att publiceras på måndagar, onsdagar och fredagar. Alla inlägg kommer fortsatt att delas på både Facebook, twitter och mail.
En liten förändring men ack så viktigt.