Training Season erbjuder företag fyra tjänster att välja mellan

HelhetsHälsan – Ett helhetskoncept där varje anställd kan få det den behöver till ett fast pris i månaden med tydliga rapporter till ledningen. 
Massage – Massagebehandlingar direkt på arbetsplatsen utefter önskemål & behov
Träning – Aktivering av personalen, anpassad för personalen. Allt från styrka till yoga
Föreläsningar & Workshops – Föreläsningar och workshops som inspirerar till hälsa, välmående, balans och prestations

Välj er tjänst nedan för mer information

 • HelhetsHälsa
 • Massage
 • Träning
 • Föreläsning & Workshop

Varje individ är unik, vilket gör att varje hälsa är unik.

Genom att aktivt jobba med varje anställd kan Training Season hjälpa varje person i sina hälsoval, vilket också gör att ni som företag kan se till att investera rätt resurser till rätt person. Vi på Training Season kallar detta den lönsamhetstriangeln, en tydlig balans och koppling mellan Ledning, Anställda & Ekonomin.

HelhetsHälsa är ett koncept där ni betalar en fast avgift i månaden per anställd. Den anställde får varje månad coachande samtal och identifiering av vad som kan vara passande hälsosatsningar och en tydlig bild i vad som kan behövas för att undvika ohälsa.

 

För månadsavgiften kan den anställde välja en av följande tjänster.

 • Massagebehandling
 • Personlig träning
 • Stresshanteringssamtal
 • Mat- & kostupplägg

Om den anställde önskar mer av något debiteras denna kostnaden direkt till den anställde och inte företag.

Denna tjänst är det perfekta verktyget för ert företag när ni vill ge varje anställd det den behöver, få en tydlig bild av vilka investering för personalhälsan som är lönsamma, minska sjuk- & skadefrånvaron och skapa en hälsosam personal

Kontakta Training Season nedan för offert

Ett avbrott i dagen där muskler får välbehövd massage kan göra under för personalhälsan.

Training Season kommer ut till er arbetsplats där ni får behandling på önskade problemområden. Ni väljer själva hur frekvent Training Seasons massageterapeut ska komma ut till er eller om ni vill ha flera dagar under samma vecka. Ni väljer själva om behandlingen ska vara 25 eller 50 minuter per anställd. 

 • - I slutet av varje månad får ni en sammanställning av vilka anställda som haft behandlingar.
 • - Ni betalar endast för den tid Training Season utför behandlingar
 • - Inga andra extrakostnader tillkommer

 

Kontakta Training Season nedan för offert

En stark personal är en skadefriare personal.

Träning är något vi vet både hjälper kroppen att orka med dagen utmaningar men också minskar stresskänslan. Genom anpassade pass för antingen era lokaler eller i våra träningslokaler, erbjuder vi er välbalanserad träning som stärker hela kroppen för att klara av både arbete och vardag.

Training Season erbjuder även yoga, både på er arbetsplats eller i våra lokaler.

Oavsett vad ni väljer anpassar vi träningspasset till alla deltagare så att alla kan vara med och bli utmanande på ett bra, utvecklande sätt. 

Kontakta Training Season nedan för offert

Bryt av vardagen eller konferensen med en föreläsning eller Workshop. 

Training Season har tränare & coacher med många års utbildning och erfarenheten från ett stort område av olika arbetsfält. Training Season har varit med och skapat koncept som lett till att från en hälsosammare vardag till DM-, SM- & VM-guld inom en rad olika idrotter.

Bjud in till en dag där Ni får ta del av våra bästa tips kring hur ni bättre kan utveckla er hälsa och prestationsförmåga. På arbetet, i arbetsgrupper som privat. 

Training Season erbjuder skräddarsydda föreläsningar utefter era syften med eventet eller dagen, vilket gör att ni alltid får något personligt och nära det ni vill inspirera, motivera och arbeta mot.

Låt våra coacher utmana er i hur ni kan skapa bättre hälsa, hur ni på både individ och gruppnivå kan minska stressen, förbättra prestationen, öka gemenskapen till att arbeta mot nya målsättningar

Kontakta Training Season nedan & berätta vad ni önskar