2012 är slut och 2013 har börjat.

2012 var ett händelserikt år på många sätt. Vi överlevde domedagen som jag tänkt vi ska prata mer och vad den gav. Många timmar har spenderats springandes, cyklandes, simmandes. Otroliga miljöer har blivit beskådade medan milen har avverkats. Mål har uppnåtts. Det var även ett år med många utmaningar, förändringar och hårda prövningar. Allt ett år ska innehålla.

2013 har nu börjat och det ser ut att bli ett år fyllt med nya utmaningar och prövningar. Sommaren ser redan ut att bli packad med arbete i härliga Båstad, för att inte missa alla tävlingar som jag planerar att stå vid startlinjen när skottet går. Inom kort kommer även några nya event och tävlingar att presenteras här på hemsidan. När vi pratar hemsida så kommer även en ny hemsida med en ny inriktning växa fram här under januari med massa spännande inspiration, motivation, tips och idéer.

Under de kommande två veckorna kommer mycket att presenteras men först ut kommer något av det viktigaste enligt mig, blicka tillbaka. Att komma ihåg sitt förflutna.

Så med detta korta inlägg vill jag hälsa alla tillbaka och jag ser fram emot att få inspirera, motivera och provocera just Dig till bättre träning, kost, vila och hälsa!