Sitter just nu och skriver detta i friidrottshallen hemma i Falun. Har redan simmat 1 500m och sitter nu och laddar inför en heldag i labbet med tester och idrott. Idrottare har redan börja inta löparbanorna och morgontystnaden bryts av andetag och löpsteg.

För bara några timmar sen var jag i Tyskland på semester. Fyra dagar totalt spenderade jag där med familjen på ett badland fyllt med äventyr, både positiva och lite mer olycksdrabbade.
Ett välförtjänt avbrott för min del, både då jag saknar min familj men också för att låta saker falla på plats, bearbetning och reflektion.

Att ta ett avbrott så på några få dagar är jag för. Man hinner landa men man hinner aldrig komma ur fas. Men detta har jag skrivit om tidigare. Det jag reflekterade över på semestern är det som är det intressanta. Något som inspirerat mina kommande inlägg, där vett och etikett, fetma och skador faktiskt kommer få stå i fokus