Har länge sagt detta och det är verkligen en del av min innersta kärna och filosofi. När jag hör hur personer kan säga till andra men än värre till sig själva att:

Det kommer jag aldrig att kunna!
Jag kommer aldrig att lära mig detta!
Det är omöjligt!

IMG_2223Hela min kropp och själ skriver JO det kan du visst, JO det kommer du, JO det är möjligt!
Jag har sett så många människor som legat på botten, som inte ens kunnat gå ta sig från dessa platserna till att springa marathon och bestiga berg. Allt går och jag menar ALLT! Utmaningen är bara vilket tid du är redo att lägga ner på det.

Jag har själv gått igenom sådana resor och får bevittna klienter som gör det varje år. Det är helt otroligt vad vi kan åstadkomma och klara av. Inget är omöjligt allting går, det tar bara lite längre tid att nå dit ibland. Men det går, allt går!