Som tränare vill vi gärna ha saker med oss på träningar men vi vill inte att dem ska ligga i byxorna och göra så att vi blir orörlig. Byxor som man får plats med mycket, tål mycket, slitstarka samtidigt som dem är bekväma och rörliga. Vårt svar, Friluftsbyxan GPX pro.

En av våra tränare Niclas använder dem i sina uppdrag, bl.a. i samband med matcher och träningar hos IBF Falun.

Bild tagen från http://www.fritidsfabriken.se/gpx-pro-pants/147-friluftsbyxa-gtx-pro-jetblack-herr.html?search_query=FRILUFTSBYXOR+GPX+PANTS+%28HERR%2FJETBLACK%29&results=3&cate=

Bild tagen från http://www.fritidsfabriken.se/gpx-pro-pants/147-friluftsbyxa-gtx-pro-jetblack-herr.html?search_query=FRILUFTSBYXOR+GPX+PANTS+%28HERR%2FJETBLACK%29&results=3&cate=

”GPX pro är otroligt bekväma. När jag har träningar vill jag gärna ha byxor med många stora fickor så jag kan få plats med allt ifrån tejp till enklare redskap och kamera. Likväl på matchen är det för mig otroligt viktigt att när någon skadar sig att jag snabbt kan komma in på plan, oavsett vad som hänt, och veta att jag har de första sakerna jag behöver med mig utan att jag är begränsad i hur jag vill sätta mig eller måste lyfta. GPX pro är helt fantastiska för just detta. Dem är lätta och sköna, tål att man kastar sig ner på golvet. Senaste matcherna har jag haft allt ifrån tejprullar, kylpackar, lindro och plåster på mig utan att jag ens känt av byxorna. Dem sitter perfekt och följer kroppen smidigt oavsett om jag vill stå eller sitta. Jag funderar aldrig ens på min rörlighet när jag ska visa övningar på gymmet utan gör utan tvekan alla rörelser till alla lägen med dem på. Lätt dem bästa byxorna att ha på sig som tränare och sjukvårdare! – Niclas”

Ett helt klart vettigt köp till alla er tränare, sjukvårdare och alla andra som vill ha ett par bekväma och slitstarka byxor på träningar och i vardagen.

Training Season