Det känns lite galet men här sitter man redan och börjar se hur ens veckor i juni, juli och augusti börjar fyllas med bokningar. Gruppträning, massage, workshops, personlig träning och events. Men hur skulle det annars vara när man är i Båstad och på bästa Bjäre?

Förutom min egen del så kommer Du kunna hitta mig på Torekov Hotell under hela juli med både träning och massage. Schemat är inte spikat fullt ut men håll utkik på deras hemsida så dyker jag upp där igen inom kort ska du se.
Gruppträning på Torekov kommer som vanligt att vara utomhus i strålande sol där kroppens naturliga rörelser står i fokus fritt från hantlar och andra vikter.

Nytt för iår, och något som ska bli lite extra spännande och roligt, är att jag kommer vara hos min vän Laila Svensson som startat sin egen yogastudio. Hos henne kommer jag köra TRXpass och ett styrka/rörlighetspass också med kroppen som det enda motståndet. Här kommer Du hitta mig från v.27

Sist ut kommer jag hjälpa hemmaklubben Bjäre Triathlon med några pass både i löpning och cykling. För att se när, var och hur så får du hålla koll på klubbens hemsida.

Ja som sagt juni, juli och augusti börjar fyllas och det ska bli riktigt kul. Hoppas jag får se dig på Bjäre på något av mina pass i sommar!
262373_10152117014330434_1788165787_n