Nu sitter man här igen, dagen innan tävling. Måste tyvärr erkänna att suget är inte riktigt på topp. Har nu i två dagar gått med foten lindad, tejpad och tigerbalsamerad + att jag fick lite extra fina elstötar in i vaden imorse. Mest bara för att få den att slappna av lite extra. Provade springa lite nätt när jag vaknat på den än dagvåta gräsmattan, vilket kändes bra men man vet aldrig.

Innan tävling brukar hjärnan ibland försöka hitta anledningar till att inte tävla. Idag behöver min inte ens kämpa för att hitta en tanke. Oavsett vad så åker jag med ner till Malmö imorgon och kommer nog väga hela vägen fram till startskottet. Vill så gärna tävla men hälsan och en hel kropp går före allt.
Tur i oturen är att jag tog detta direkt när jag fick första känningen och har sedan dess gjort allt för att vila den. Inga hopp, ingen löpning, cykling, inte ens simning! Har svårt att avgöra om det är hela vaden som bara är spänd eller om det faktiskt är en förkänning till en bristning.

Skillnaderna mellan dem två är ganska stora. Har jag tur är det en spänning och kramp som ligger och lurar, vilket man kan säga är att muskeln ligger och lurar på om den ska hoppa in i försvarsläge eller inte. Är det däremot en bristning snackar vi helt andra saker. En bristning, precis som det låter, är att något håller på att brista. I detta fallet min hälsena. Hälsenan i sig är fästpunkt för två stora muskler för vaden. Skulle det bli en lite bristning har jag bara tur för då har kanske bara en eller ett fåtal fiber gått av, däremot om jag får en riktigt bristning så går hela hälsenan av och min vadmuskel får hälsa på knäet.

Känner man någon skillnad i förstadiet? Beroende på hur tidigt eller sent man tar det ja och nej. Jag har tagit det så tidigt att jag faktiskt inte kan avgöra vilket men desto senare man tar det desto tydligare blir det.

Malmö triathlon och denna uppladdningen. Att tävla för att tävla och offra min hälsena finns inte på kartan men det kommer nog ta mig till startskottet imorgon innan jag bestämt mig vilket jag gör. Bra uppladdning eller hur?