En sak kan jag lugnt lova er alla och det är att Las Palmas kokar av löpare! Var man än vände sig igår på restauranger såg man en löpare springa förbi eller någon som precis avslutade sin runda i den sköna kvällsvärmen. Man känner verkligen hur löpglädjen sprider sig och folket pratar om söndagens lopp. Vi bestämde oss för att imorgon innan frukost ta en löprunda själva för att sträcka på benen och känna på formen. En sak vi aldrig kommer ångra!

klockan var inte mer än 06:45 när den ringde, kroppen lite halvseg, mörkret låg än stadigt för staden. Halvtimme senare klickade vi alla igång våra löpklockor och tog våra första löpsteg i Las Palmas, exakt på en av de sträcker som ska avverkas i söndagens lopp, vilken känsla! Shorts, t-shirt och en 16grader varmt. Enda som man mötte längs strandpromenaden var andra löpare alla med lika stort leende på läpparna som en själv, en bättre start på denna dag kunde man inte be om.

Väl efter en god frukost och en skön dusch väntade en avkopplande och uppladdande dag på stranden för våra löpare med ett väder som varken stekte sönder en eller kyllde av en.

Själv har jag tagit mig med buss längst det spännande landskapet ner till San Agustin. Här möttes jag upp av Tor från GCE, som har visat mig en massa spännande, inspirerande och roligaplatser. Ni kan tro att mitt huvud går på högvarav av aktiviteter, saker och event jag bara vill prova! Imorgon bär det av till bergen med Björn men mer om det imorgon!