Igår satt Niclas i ett spännande möte med tre representanter ifrån Falu Kommun, Linda Norén, Jonny Gahnshag och Dan Nygren. Hör Niclas tankar om mötet med Kommun

Det roliga med ett möte är att man aldrig kan veta fullt ut vad det kommer att ge. Igår var verkligen ett sådant möte för våran del men jag kan lugnt säga att jag är inget annat än positivt.
För oss är på Training Season så är samarbeten och samverkan viktigt. Vi förespråkar det mellan alla våra parter. Jag skulle nästan vilja gå så långt och säga att vi inte har några kunder, utan bara samarbetspartners. Vi vill växa med alla våra kunder och utvecklas med dem. Något som jag tog som väldigt positivt då jag tyckte det var precis det som Linda, Jonny och Dan med uttryckte.

När tre så högt uppsatta personer tar sig tid och träffa ett sådant litet företag som vi ändå är och lyssnar så noga på oss, det säger mycket till mig. Under mötet diskuterade vi allt från vilka utmaningar vi har haft men också vilka utmaningar vi ser framåt. Men något av det mest spännande var diskussionerna om och kring Lugnet-anläggningen.
Att verkligen få se hur vi som företagare och kommun kan mötas och prata om hur en sådan fantastisk anläggning som Lugnet kan utvecklas och vad som redan ligger planerat i framtiden.

Jag kan lugnt säga att detta är ett möte jag kommer leva på ett bra tag framöver som en del av ljuset i vår ljus framtid för Training Season.