Att jobba hela livet för att sedan börja leva. Dem flesta kommer att säga att detta är en konstig tanke men ändå lever alltför många på detta sätt, medvetet som omedvetet. Man jobbar och jobbar, tar inte hand om sigsjälv, sin hälsa eller kropp. ett evigt förfall tills pensionen hägrar. När pensionsdagens väl infaller så börjar livet med en kropp och hälsa som kanske inte kan leva livet fullt ut.

bild tagen från http://cavemancircus.com/2014/07/14/nice-dose-motivation-get-week-started-right-direction/#more-32156

bild tagen från http://cavemancircus.com/2014/07/14/nice-dose-motivation-get-week-started-right-direction/#more-32156

Det bästa, ljuset i tunneln, är att man kan alltid få resultat. Alltid få en förbättring. Men vi måste jobba för det. Inget är gratis i det läget och det finns inga genvägar men det är aldrig försent att få resultat. Du kan alltid börja idag och redan imorgon kommer en förbättring ha skett, hur stort och vilken utsträckning kan alltid diskuteras, men en förbättring kommer att ha skett.

Vi kan alltid sätta upp nya mål och livet kan alltid levas. Inom träning pratar man ibland om att träna för att kunna träna. Samma sak gäller i dessa lägena. Vi måste kanske träna för att kunna leva det liv vi drömt om den dagen pensionen inföll. Men resultat, drömmar och mål blir vi aldrig för gamla för.

Sätt ett mål, dröm om det, kämpa för det så är Du ett steg närmare att vara där