Som jag skrev för några dagar sedan så krävs det mycket av en när man satsar på mot toppen. För mig handlar det mycket om att planera sin tid och prioritera. Veta sina styrkor och svagheter. Jag är villig att erkänna att skapa hemsidor, layouter etc. inte är min starkaste sida. Det ska bara fungera.

Därför är jag stolt över att kunna en ny samarbetspartner idag, Andrix – Smart solutions.

Andrix kommer hjälpa mig med hanteringen av min blogg och mitt företags hemsida, Training Season, med allt vad det innebär. Andrix har gjort mitt hemsideanvändande mycket enklare genom att hitta rätt lösningar för mig och min pressade tid. Det är lätt att få tag på dem och få support om man undrar något eller om något mot förmodan inte skulle fungera. Vet själv att jag ibland kanske ringer och ställer lite ”dumma” frågor som man känner att man borde kunna men man blir alltid lika glatt bemött.
Jag behöver inte fundera på saker som uppdateringar, hänga med i utvecklingen kring dem senaste webbprogrammen, serverplatser, backups. Detta är en otroligt lättnad och tidsbesparing för mig.

För när vi satsar hårt gäller det att kunna lägga sin tid på det man behöver göra mest för att kunna bli bäst