Kan stolt nu presentera Bikepro som samarbetspartner. Bikepro kommer hjälpa till att förse mina behov inom cykling. Martin som äger Bikepro driver en fantastisk butik, inte bara en utan tre. Du hittar dem både i Malmö, Helsingborg och på webben.

När man sätter sig på cykeln är det mycket som ska stämma. När det handlar om prestation och hastighet börjar fler saker spela roll. Vikt, aerodynamik, bekvämlighet mil efter mil, växlar, bromsar, skor,  styrets form etc. En viktigt sak som många cyklister inte lika självklart tänker på men som är viktigt för triathleter är lättheten att ta av och på skorna vid växlingar.

Lätt att hitta rätt? Därför är jag glad över mitt samarbete med Bikepro. Här kan jag få de rekommendationer jag behöver, rätt delar samt hjälp att se till att dem blir rätt monterade. Det kan verka vara saker som kanske inte spelar någon roll men många bäckar små som man brukar säga. Att falla på mållinjen för ens material svek sig är inget jag vill ska ske. Att få rätt råd i dessa lägena och veta att det man har håller och inte sänker en är en lättnad och något många av oss säker önskar vi hade haft mer på tävlingar. Nu har jag det och det är jag glad, lättad och stolt över!