Vi fortsätter och växa och därför har vi nu fått in ännu en samarbetspartners som hjälper oss att ta hand om alla klienter. Denna gången är det massagesidan som får förstärkning! Därför är vi nu väldigt glada över att låta Malin presentera sig själv närmare nedan.

Jag heter Malin Nyström och är 29 år gammal och bor i Borlänge. Jag är en väldigt social, glad person som tycker om att arbeta i ett team för att kunna utvecklas som människa. Man kan dra nytta av varandras kunskaper och erfarenheter. På min fritid ägnar jag mig gärna åt konditionsträning både inomhus och utomhus. Mitt intresse för massage började redan när jag som 10åring började massera mina kompisar hemma och de tyckte att jag skulle utbilda mig till massör när jag blev äldre. Vid 25års ålder bestämde jag mig att flytta hem från Wien i Österrike för att uppfylla mina drömmar om att bli massör.
jag bloggJag studerade till spa-konsulent vid Örebro universitet och är diplomerad massör via universitetet. Utbildningen innehöll mycket intressanta kurser. Allt ifrån idrott A och B till Österländska spabehandlingar, västerländska spabehandlingar, kosthållning och avslappning. Jag avslutade mina studier i juni 2011 och har sedan januari 2012 jobbat som massör på olika spaanläggningar här i dalarna jag har även haft ansvar för företagsmassage för två olika företag i trakten.
Att arbeta som massör är min stora passion och den växer sig större för varje år. Att få hjälpa kunder med problemområden och spända muskler är de som gör massageyrket så fantastiskt. Då man vet att man har en nöjd kund som lämnar behandlingsrummet och det strävar jag efter med varje kund som jag har.

Jag har diplom inom Svensks klassisk massage, Myofasciala triggerpunkter, Muskelfunktionstestning, stretching samt passiv stretching, Tui na massage, Hotstone massage, Regndroppsterapi massage. Jag har även diplom inom spabehandlingar.

Jag ser fram emot samarbetet med Training Season och att få ta hand om Dig