Att vi är duktiga på styrke- & uthållighetsträning vet vi om. Om inte annat så talar våra resultat hos våra klienter och aktiva för det. Men vi har ändå saknat en del. Vi har gjort ett otroligt jobb med inomhusidrotter och sommaridrotter. Nu ska vi även börja göra det med vinteridrotterna tack vare vår nya samarbetspartner. Han har redan hjälpt juniorer i distriktslag att ta sig längre och vi är otroligt glada och spända över att se hur långt han kommer att ta våra klienter

Hejsan!

10937537_10152727570313667_1820776478_nJag heter Jonas Adolfsson och är född och uppvuxen i Torsby. Jag anses som en social, sympatisk och utåtriktad person som har lätt för att anpassa mig till nya situationer, människor och gillar nya utmaningar.

Jag har erfarenhet av bl.a. elitsatsning inom längdskidor och tjänstgöring inom det militära. Både från min elitsatsning och det militära har jag lärt mig att hantera stress och att leda andra människor i stressade situationer men också att vara spontan och göra utvecklande aktiviteter och övningar för mina aktiva.
Genom skidåkandet och det militära har jag även lärt mig att ta motgång såväl som medgång, lärt mig fokusera på mina mål och sträva mot dem. Detta är något jag även fått erfarenhet av när jag jobbat som ledare och hjälpt aktiva såväl som rekryter inom det militära att fokusera på rätt saker fastän yttre omständigheter gärna vill ta ens fokus och uppmärksamhet.

Jag har lätt för att jobba i team och att älskar att jobba mot mål och få vara med att utveckla andra personer. I dagsläget studerar och är junioransvarig på Dalarnas skidförbund, där fantasin och barnasinnet finns kvar när jag jobbar med både barn och ungdomar i olika situationer.

Eftersom träning och tävling på hög nivå är en ganska krävande livsstil att leva har jag många erfarenheter om vad jag klarar av, vart mina gränser går och hur min kropp fungerar fysiskt som psykiskt.

Allt eftersom åren gått  har jag insett att jag är bra på att instruera och lära ut saker till andra. Har varit ledare och lärare/instruktör nu i många olika sammanhang och med människor i alla olika åldrar och har bara fått positiv feedback tillbaka vilket gör det än mer kul att ge det där lilla extra varje gång.

Med Friska Hälsningar
Jonas Adolfsson