Att flytta till Falun var ett stort beslut för mig både privat och företagsmässigt. En av de första företagskontakterna jag fick i Falun har också varit det mötet som betytt mest och ständigt utvecklats efter varje möte jag haft med dem.

Tillsammans Dala Sport Academy kan jag erbjuda uthållighet- och fystester såsom, VO2max, DXA kroppscanning, laktattröskeltest etc. En verksamhet som är både kostsamt att start upp och driva, vilket gör det ypperligt där vi både kan gynna varandra framåt.
Det är även tack vare Dala Sport Academy jag kommit kontakt med andra företag i Falun där olika samverkansprojekt kunnat börja gro och utvecklats. Vilket varit en fantastiskt förutsättning för min snabba tillväxt.

Dala Sport Academy arrangerar även nätverksträffar där spännande föreläsare bjuds in och föreläser som spännande ämnen, allt hälsa och idrott till försäljning och marknadsföring.

Ett samarbete som jag hoppas ska fortsätta att utvecklas än mer och starkare för varje nytt möte vi har, som det än är idag

DalaSports                   EUlogo_Inv_v_RGB