Som jag skrev när året började så väntade en massa nya spännande saker runt hörnet. Nu är det dags att presentera nästa nämligen Tränar.se

73690_482248245172542_1777493932_n

 

Jag började blogga 2011 och har sedan dess haft möjligheten att få påverka en mängd människor inom träning, kost vila och vägen till hälsa. Jag har fått vara med och väcka tankar och diskussion kring olika ämnen och jag måste säga att jag älskar det.

Men jag har länge velat ge chansen till fler att få göra detsamma, nu är chansen här. Tillsammans med några vänner kommer jag att börja blogga på tränar.se om just träning, kost, vila och vägen till hälsa och prestation. För min del kommer det bloggas om uthållighetsträning och det mental bakom det. 

Självklart kommer denna bloggen finnas kvar, menar hur kan man läsa sitt älskade barn?

Tränar.se finns redan på Facebook och vi som bloggar på tränar.se kommer göra allt för att inspirera och motivera Dig. Den officiella premiären för sidan är först den 1 februari men som läsare här får du självklart reda på det lite före alla andra. En spännande resa är påväg att börja som jag lovar att Du inte vill missa!