Upptäckte en sak i veckan som gått nu. Jag har nu skrivit över 200 inlägg på denna blogg.

Det har varit en fantastisk resa hit kan jag lova. Under dessa 200 inlägg har jag fått mail av personer jag inspirerat och motiverat till nya tränings och kost vanor, folk som börjat ta sin vila på allvar, förbättrat sin hälsa. Men jag har också väckt tankar och känslor. Tankar och känslor som berört och upprört många.

Det bästa är att jag är tacksam för båda. För båda sakerna visar att det jag skriver just väcker känslor och behövs.
Första veckan jag skrev hade jag ca 30-40 läsare, idag har jag ett snitt närmare 300. Vilket också är något som motiverat mig att fortsätta skriva. Skriva om allt ifrån myter och falska sanningar inom träning och kost. Inlägg om opastöriserad mjölk, LCHF och barfotalöpning ligger ständigt i toppen på det mest sökta på bloggen och är också saker som ligger mig varmt om hjärtat för både min egen och alla andras hälsa för mig.

Jag nu börjar skriva mina nästa 200 inlägg så lovar jag att jag kommer fortsätta att inspirera och motivera på bästa sätt jag bara kan. Jag kan också lova att jag kommer fortsätta att väcka känslor och tankar. För i slutändan är det så att jag älskar just det att få inspirera, motivera och provocera till tankar om träning, kost, vila och vägen till hälsa.

Så tack till alla er som varit en del av resan hit och jag hoppas ni fortsätter följa mig längst denna resa vart den än kommer att sluta!