Om man ser på film ser man ofta hur folk tränar själva, helt utan att någon annan är där och stöttar dem, trycker på eller ens drar ut dem de där riktigt tråkigt regniga dagarna.  För del är detta inget problem ens, dem bara studsar upp och ut och sticker iväg till sin träning. Detta är personer som jag är grymt imponerad av inte för att dem tränar men för att dem gör det helt själva med den största av disciplin och puschar sig själva till max utan stöd. Men dem flesta av oss känner nog inte riktigt så, inte heller att vi bara studsar ut ur soffan och sticker iväg och kör ett maxpass när vår bästa såpopera och dokumentär rullar på TV:n.

Jag själv har två riktigt goda vänner som puschar mig de där tråkiga dagarna att komma iväg och köra mitt pass. Det bästa är ju när man väl är på plats och kör passet mår man så jäkla bra! Oftast lite bättre än vad man annars gör under ett vanligt pass. Just det att ha någon som kan hjälpa en, puscha en och verkligen dra med en till träningen ibland är guld värt. För vi är inte alla någon rocky balboa som springer i 1m snö helt själv. En riktigt puschbuddy är grym, för ibland får du vara puschbuddy då din kompis inte riktigt har orken för stunden. Man behöver inte ens köra samma pass men bara det att någon är där och stöttar en genom det gör mycket.

En puschbuddy kan vara en vän, familjemedlem, släkt vem som. Men det viktiga är att ni brukar träna samtidigt och att ni kan hjälpa varandra framåt till träningen. Det gör mer än man tror och man är alltid lika glad över att ens vän gjorde det för en så man fick den där sista energiknäppen på dagen

Find your Puschbuddy!