Vi pratar ofta om ideal i dagens samhälle. Tjejer ska se ut på ett sätt och killar på ett annat. Vi hör ofta mer hur tjejer ska se ut och hur media framhäver en vriden bild. Faktum är att en sådan bild även finns för killar men vi talar inte om den lika mycket. Varför kan jag inte svara på men det finns en vriden bild även där. Vi killar ska vara smala, vältränade, tydliga muskler men inte för stora, dem ska vara väldefinierade med lite fett på kroppen. En bild som är svår att leva upp till för många.

Att alla företag vill tjäna pengar det är ingen hemlighet för någon. Det är grunden i alla företag. Försäljning. Hur man lyckas med sin försäljning däremot skiljer sig enormt från företag till företag.

Dessa två saker har ett företag verkligen tagit praktexempel i hur man kan kombinera. Nya mirkalenmedlen heter Pure Muscle Pro och Alpha Genix. Det man säger är att du nu kan tappa 4kg fett och bygga 9kg muskler på bara 5veckor. Tyvärr synar jag även denna bluffen. främst på tre punkter

1. går inte att bygga 9kg muskler på 5veckor. Det är omöjligt OM man inte använder sig av ämnen som idag är dopingklassade. Ämnen så som anabola steroider och tillväxthormoner. Det vi vet om båda dessa ämnen är att dem skapar inte bara förändringar i muskler utan även i andra delar i kroppen. Om du tar tillväxthormon när du är ung och än växer kan kroppen själv sluta tillverka tillväxthormon vilket gör att du stannar i växten. Samma sak gäller för anabola steroider men här kan vi lägga till att vi killar får förändringar i vår bästa vän med samt att hjärnan kan påverka starkt av detta. Så att det är en ren produkt och att det går att lägga på sig 9kg muskler på 5veckor, glöm det.

2. Kolla bilderna. Hoppas det är fler än jag som ser att det gått mer än några veckor mellan dessa bilderna. Att bilderna inte är tagna direkt med artistens medvetande utan mer smygfotade och att det verkar i vissa fall vara några ÅR emellan bilderna. 5veckor sa dem ju?

3. Det finns ingen produkt som bränner fett. Detta är en stor myt som många företag lever på. Varför? Jo väldigt enkelt
Om det fanns en produkt som brände fett bara genom att äta den så skulle det vara den störa guldgruvan i modern tid i västvärlden. Fetma epidemin skulle vara slut för då skulle alla kunna äta denna produkt och våra välfärdssjukdomar skulle minska dramatiskt.

Sen kan vi ju alltid tänka lite på namnen, Pure Muscle Pro och Genix. Lek lite med orden i ditt eget huvud så förstår du nog att bara namnen i sig ringer illa på mer än ett sätt