Att vara skadad är aldrig roligt. Än mindre när det verkar sätta P för ens drömmar och mål.

I somras träffade jag av en slump Katha. Katha spelar bl.a. i svenska juniorlandslaget i basket men har en stor utmaning. Uttöjda ledband i foten. Något som lätt kan ske i sporter där det är mycket tvära stopp och vändningar.

bildNär jag träffade Katha berättade hon att det såg ut att bli en operation för att fixa det hela i november. Jag + operation som lösning på problem är ingen ekvation som går jämt upp. När jag förklarat det hela för Katha och min syn på det hela fick jag förtroendet att rehaba hennes fot.

Så nu väntar en spännande tid. Jag har på mig fram till november att förbättra hennes fot så mycket det bara går, helst så mycket att ingen operation ens ska vara ett tänkbart alternativ. En tight tidsplan som definitivt går att genomföra.

Under hösten kommer ni att få följa Katha, med hennes egna ord, här på bloggen om resan fram till operationen och hur det går. So stay tuned!