Om man skulle titta på mig och bara se det ytliga så är jag rätt säker på att dem flesta skulle säga att jag är atletisk byggd, ser vältränad ut, är smal och balanserad. Något som jag själv också kan se och ser. Dem flesta dagar. Men vi tvivlar alla på oss själva ibland. Vår egen självbild och självkänsla.

Oavsett om man i andras ögon och ens egen ser ”normal”, vad det nu verkligen innebär, så har man dagar då man känner sig fet, för smal, obalanserad, har förstora eller försmå armar, ben, rumpa etc. Dagar då vi tvivlar. Jag erkänner fullt ut att ibland när jag går förbi en spegel eller tittar på min egen kropp kan känna mig fet, otränad och obalanserad. Det är en känsla som kan fylla en och få en att tvivla för allt man tycker att man verkligen ser ut att vara. Fastän vi egentligen redan vet svaret.

cropped-DSC_0054.jpg

Självkänsla är en knepig sak. Det kan lura även dem bästa. Men att jobba med den och säga jag bra som jag är kan räcka för att stärka en. Jag är bra som jag är.
Vi kommer alltid att tvivla men vi är bra som vi är. Att vara nöjd med den vi är. Vi lever och det är bra, vi andas och det är bra, vi skrattar och det är bra, vi finns och det är bra.

Jag är bra som jag är