Vi vet aldrig när livet är slut. Det är både en tjusning i sig men också en förbannelse. Vi är många som drömmer och fantiserar om att en dag…. Att en dag få besöka… Att en dag få göra… Att en dag få uppleva… Men när är den dagen?

IMG_0208Alltför många sitter på en stol och ser på medan livet passerar förbi utanför fönstret. Vilken kan vara en del av resan för att en dag få… Men alltför många sitter på stolen och sitter där lite för länge för att en dag upptäcka att chansen att få nu börjar minska till en gräns att priset börjar bli för högt.

Livet börjar inte imorgon. Det pågår varje dag, hela tiden och det är nu vi måste leva. Det är nu vi måste välja om vi tror det vi gör nu tar oss dit vi vill imorgon. Hjälper oss att komma ett steg närmare det vi önskar och drömmer om. Vad vi vet får vi inte en andra chans på livet.

Men viktigt att komma ihåg är att njuta av resan med. För ofta har jag upptäckt att resan till det jag drömt om varit minst lika fantastiskt att få vara med om som själva målet i sig. Så vad det än är du drömmer om att få göra och uppleva. Se till att det du gör verkligen är det du tror kommer att ta dig dit och njut av hela resan för det är den du kommer att drömma om i efterhand