Idag börjar Scandinavian outdoor games i Falun. Tre dagar fyllda med utomhusidrotter, men kanske inte dem vanligaste som du tänker på först. Nej det blir traillöpning, trailcykling, kajak, SUP, crossfit, multisport, etc.

177902_321029044651420_11219495_o

Självklart kommer jag vara på plats! Men inte i egen regi. Nej under helgen kommer jag vara på plats via Dala Sports Academy och hjälpa dem genomföra olika tester på besökare, deltagare och tävlande.

Utan tvekan kommer det bli tre spännande dagar med massa nya möten och erfarenheter.  Att få vara på plats i en sportfest som detta blir är alltid roligt. Det inspirerar och motiverar. Att se hur väl hur alla som ställer upp lyckas med sina prestationer. Det motiverar mig, inspirerar mig, till att fortsätta med allt det jag gör. Så nu bär det av, hoppas vi ses i helgen och blir inspirerade tillsammans!