I julas bestämde jag mig att det var dags för nya profilkläder. Dem andra hade nu varit med mig sen starten 2009. Man skulle kunna säga att dem varit med om mycket historia och härliga äventyr.

IMG_0161Men nu var det dags för nya och Johan och Sportshopen i Båstad var inte sena på att svara med perfekta kläder för alla syften och ändamål och med hög kvalité.
Viktigt för mig är att jag alltid kan lita på mina saker jag har i mitt arbete och idrottande. Det gäller allt från träningsutrustningen till kläderna jag har på mig.

För min del innebär det att ha kläder som passar för möten i konferansrum till massagerum till gym- och idrottsanläggningar. Något som kan vara en svår kombination men med Johans intresse för varje kund och fantastiska insikt i vad som krävs både i konferansrum och på ett gym så hittade en perfekt kombination med ett härligt tryck på ryggen med.

Så nu ser man snyggare ut än på många år och det ska man få göra med i många år till framöver tack vare Johan och Sportshopen i Båstad!