Idag faller regnet över Bjäre och den gråa himmeln har nog aldrig ens varit påväg att spricka upp för att släppa igenom solljuset, ändå kan man se en och annan löpare ute och folk som tar sig till träningsanläggningen. Dessa personer ser man oftast som att dem aldrig skulle få för sig att missa ett pass eller ens tänka tanken att äta något onyttigt. Men sanningen kanske är lite annorlunda även runt dessa personer.

Finns alltid undantag från regler men alla, verkligen alla, missar någon gång ett pass eller äter något som kanske inte är nyttigt för dem. Inte för att det är fel utan för att det bara är så det är. Ingen är perfekt. Att vara en träningsfascist och/eller matdiktator tror jag i längden kommer suga ut det roliga ur vad det än är man gör. Man måste bryta mönstret och prova på saker som man inte alltid gör annars. För när man gör det inser man lite vad det  är man håller på med och kanske till och med varför man gör det.

Detta viktigt att veta om när man väl ser dessa personerna. För många kan dem vara en inspiration till att fortsätta kämpa för att lyckas men för vissa blir det lite jobbigt då man kan känna ”fan varför klarar inte jag av att ha en sådan disciplin?”. Se dessa personer som just personer som också ibland tar en dag av men behåll dem som din inspiration. För många av dessa personerna har lyckats hitta en väg som fungerar bra för dem och där dem trivs, vilket du med kommer göra bara du kör på. En dag står du där och är en inspiration till någon annan som står och tänker just den tanken, varför lyckas du hela tiden men inte jag.