Hade egentligen tänkt blogga om intervallträning men imorse fick jag tänka om lite. Inte för att intervaller är fel men för vad som skedde. Min telefon blev glödhet under några timmar. Samtal, sms, mail, facebook, allt! Nervositet, stress, press, oro. Många hade fått en masa känslor över saker som nu började bli mycket, allvaret som sjönk in, press att prestera.
Känns lite konstigt att jag blev lugnet själv med tanke på mitt senaste inlägg men så var fallet. För vad är det värsta som kunde hända?

När ovanstående känslor börjar ta sitt grepp i kroppen så är det inte alltid enkelt att hålla sig lugn, tänka klart och vara konkret. Allt blir stress, press och panik i olika grad och nivå. Upptäckte själv imorse att jag missat en sak som jag borde kasta mig in i för att lösa på kortaste, snabbaste tid. Men löpskorna flög på och jag fick upptäcka ännu en ny naturskön runda.

Stress is an ugly bitch. Ta de lugnt, andas och titta på det konstruktivt. Alla projekt jag varit med i, stora som små, har haft problem. Men inget har blivit bättre för man stressade. Försök istället titta på det genom att bryta ner det i småbitar, ta det som är viktigast först, allt annat kan vänta. Tänk verkligen ut vad är det värsta som kan hända? Du missar att skicka ett mail idag, ta det imorgon.

Sen visst finns det saker som vi kan känna som måsten men vi har bara ett måste i livet och det är att dö. Sorry to say it, but that’s facts!

I yogan har jag stött på en mening flera gånger som jag gillar. Man ska försöka göra x antal minuter yoga per dag men är man stressad ska man göra det den dubbla tiden. En paus ifrån allt där man får tänka på allt annat kan göra under. Helt plötsligt kan problem vara lite grus i sko om ens det.

Så till alla idag som varit stressade, pressade, haft oro eller liknande. Ta de lugnt för var där det värsta som kan hända?
Njut istället av solen, dagen och låt morgondagens bekymmer vara just morgondagens bekymmer. Sen lovar jag att nästa gång jag bloggar blir det om intervallträning