I helgen blev det inget bloggande, inga kommentarer, mail eller någon form av arbete. Inte på grund av brist på saker som behövs fixas. Men i fredags satte jag mig på ett plan ner till Skåne, ner till familjen.

Jag sätter många saker först. Prioriterar träning, kost, vila, arbete och skola högt. Men en sak går alltid före allt, verkligen allt. Oavsett vad och utan någon som helst tvekan. Familjen går alltid först. Vi har bara en. Det är ens familj som älskar en och som oavsett vad kommer att stå dig närmast i livet.
Visst vi bråkar och vissa talar inte ens med sin familj. Men även då så har vi ett hål i oss, litet som stort, som bara familjen kan fylla.

För mig går familjen före allt. Verkligen allt. Så för mig var det inte ens en tvekan om att slå igen locket och stänga av telefonen. Kan ju lugnt säga att det blev ett än enklare val när jag inte fått träffa hela min familj sedan augusti.

Familjen är viktigt. Umgänget är viktigt. Vi har bara en familj och tiden går fort. Därför anser jag att familjen ska gå före allt. Oavsett om man träffar den varje dag eller en gång per år. Familjen går före allt