Idag lämnar vi över ordet till Maria, vår andra praktikant. Maria har inte varit hos oss lika länge som Elina men vi har ändå gjort vårt bästa för att ge Maria så mycket av vårt tänk och vår filosofi som möjligt. Hör hennes egna ord om sin tid hos oss nedan

FullSizeRenderFjärde och sista veckan på Training Season är påbörjad och det känns lite vemodigt att allt snart är slut. För trots att jag har haft ansvaret för egna PT kunder, som jag tränat och skrivit program till, så kan jag inte än titulera mig som Personlig tränare. Jag ska tillbaka till Orsa för en månads studier där jag kommer att göra praktiska och teoretiska prov för att förhoppningsvis få bli licensierad personlig tränare.

På Training Season har jag fått möjligheten att arbeta som personlig tränare med allt ansvar och vad det innebär.
Jag har förstått hur viktigt det är att ha ett tydligt mål och syfte med det man gör, både som personlig tränare när man lägger upp ett träningsprogram men även att kunden ser ett tydligt mål med sin träning. Den största skillnaden är att jag har fått en bättre förståelse för hur man kan se på saker och ting. Det behöver inte vara rätt eller fel, svart eller vitt, eller att något som inte lämpar sig bra för en person kan passa utmärkt för någon annan.

Jag har utvecklats mycket som person och fått möjligheten att diskutera, ta del olika kunskaper och ett helt nytt tänk än det vi haft i skolan.
Jag känner mig nu mer tryggare och bekvämare i min roll och förberedelsen inför licensieringen kunde inte blivit bättre!

Vi tackar Maria för sin tid hos oss och önskar henne alla lycka till i framtiden!
Training Season