Den har varit efterlängtad och många har lagt ner långa timmar på att det ska bli rätt. Men så i förra veckan så lanserade vi den. Vår nya, förbättrade hemsida. För oss var det ingen hemlighet att vår hemsida legat något efter och inte visat den bästa av bilder av vad vi verkligen gör i vår verksamhet. Men nu är den här!

loga med namn utan grå

’Att vår hemsida legat efter är ingen nyhet. Jag sa tidigt att jag vi alltid ska prioritera våra kunder och medarbetare först. Och det är precis vad vi gjort. Men desto mer vi börjat landa i vår nya storlek och omsättning har det blivit dags att fixa hemsidan. Vi ville ha en hemsida som visade precis vilka vi är. Vi är ett företag där mycket händer, där vid jobbar med innovation och förändring i alla  branscher vi är med i. Allt på ett kreativ passionerat sätt. Något jag hoppas ni som besöker vår hemsida verkligen ska uppleva – Niclas, grundare”

Vi är nöjda och älskar den. Men ni vill vi höra vad ni tycker! Kolla in vår nya hemsida och skriv gärna vad just du tyckte var bra och skulle kunna förbättras än mer.

Training Season